TERUGSTUURBELEID

Hoe werkt het retourbeleid?

Als je een product wilt retourneren, heb je maximaal 30 dagen de tijd om dit te doen en moet je ons een e-mail of WhatsApp-bericht sturen om dit te melden. Zodra je het pakket hebt verzonden en ons het trackingnummer hebt doorgegeven en we het product in originele goede staat hebben ontvangen, storten we het geld terug via Paypal of op je bankrekening.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke terugbetalingen worden verleend (indien van toepassing) 

 Terugbetalingen (indien van toepassing):

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of weigering van uw teruggave. 
Als u wordt goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt er automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast. betaling; Paypal, bankrekening enz.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing) 
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleert u eerst uw bankrekening opnieuw. 
Neem vervolgens contact op met uw tegoed creditcardmaatschappij, kan het even duren voordat uw teruggave officieel is bijgeschreven. 
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. 
Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@southseapearls.net.< /p>

 

Uitwisselingen (indien van toepassing): 

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op sales@southseapearls.net 

 

Verzending: 

Als u uw product wilt retourneren, moet u uw product opsturen naar:  

PRD SOUTH SEA PEARLS, LTD 

Beltway Office Park Tower B 5e verdieping, suite 501-502  RT.7/RW.2, Ragunan, Pasar Minggu, Jakarta, 12550, Indonesië.

Telefoon: +62 6221 29857200 

e-mail: sales@southseapearls.net 

Als het voor u handiger is om het pakket terug te sturen naar een EU-adres, neem dan contact met ons op voor instructies en details.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw ingeruilde product u bereikt, variëren.

Als je een artikel van meer dan $ 75 verzendt, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.